×
Home Livescore

Luka Ivanusec tekent meerjarig contract bij Feyenoord, debuut nog even uitgesteld

Luka Ivanusec tekent meerjarig contract bij Feyenoord, debuut nog even uitgesteld
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 12:24 uur

Feyenoord heeft vrijdagmiddag een grote slag geslagen op de transfermarkt. De Nederlandse club heeft namelijk de handtekening weten te bemachtigen van een mysterieuze speler genaamd Luka Ivanusec. Hoewel er nog weinig bekend is over deze Kroatische spelmaker, is het duidelijk dat trainer Arne Slot dit weekend nog geen beroep op hem kan doen.

De eerste kennismaking met Ivanusec zal plaatsvinden tijdens de wedstrijd van Feyenoord tegen Almere City op zondagmiddag. Volgens geruchten zal Ivanusec echter nog niet in actie komen, aangezien hij vrijdagochtend pas in Rotterdam is geland. Hij zal eerst een medische keuring ondergaan aan het begin van de middag, waarna het langverwachte tekenmoment zal plaatsvinden. Pas daarna mag Ivanusec zich officieel een speler van Feyenoord noemen.

De transfer van Ivanusec heeft naar verluidt een flinke som geld gekost. Feyenoord zou een vaste transfersom van maar liefst 8,5 miljoen euro hebben overgemaakt aan Dinamo Zagreb. Met bonussen kan dit bedrag zelfs oplopen tot een duizelingwekkende tien miljoen euro. Het is duidelijk dat Feyenoord veel vertrouwen heeft in de kwaliteiten van Ivanusec.

De Kroatische spelmaker heeft zijn laatste wedstrijd voor Dinamo Zagreb gespeeld op donderdagavond. In de wedstrijd tegen Sparta Praag (3-1) liet hij zien wat hij in huis heeft met een doelpunt en een assist. Het publiek gaf hem een staande ovatie en Ivanusec verliet het veld met tranen in zijn ogen. Dit belooft veel goeds voor zijn toekomst bij Feyenoord.

Hoewel er nog veel onduidelijkheid is rondom Luka Ivanusec, is het duidelijk dat Feyenoord een veelbelovende speler heeft binnengehaald. Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn kunsten zal vertonen in het Feyenoord-shirt. De fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het team.