×
Home Livescore

Bosz: PSV moet spelers behouden en mindset verbeteren.

Bosz: PSV moet spelers behouden en mindset verbeteren.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 12:48 uur

Trainer Erik ten Hag staat voor een grote taak bij Ajax in het aankomende seizoen. Hij benadrukt het belang van het behouden van de huidige spelersgroep, terwijl hij ook de nadruk legt op het ontwikkelen van de juiste mentaliteit binnen het team. Ten Hag erkent dat het behouden van sterspelers cruciaal is voor het succes van de club, maar hij ziet ook de mentale kracht als een essentieel onderdeel van het winnen van prijzen.

De coach is vastbesloten om de spelers te motiveren en te inspireren om het beste uit henzelf te halen. Hij gelooft dat de juiste mindset het verschil kan maken tussen winst en verlies in cruciale wedstrijden. Ten Hag is van mening dat het creƫren van een winnaarsmentaliteit een van de grootste uitdagingen is waar hij voor staat in het nieuwe seizoen.

Met het oog op de naderende competitie is Ten Hag vastberaden om Ajax naar nieuwe hoogten te leiden. Hij is ervan overtuigd dat met de juiste aanpak en focus, de club in staat zal zijn om zowel nationaal als internationaal te domineren. Ten Hag kijkt uit naar de uitdagingen die voor hem liggen en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het succes van Ajax in het komende seizoen.