×
Home Livescore

PSV-target Zeno Debast op weg naar Sporting Portugal

PSV-target Zeno Debast op weg naar Sporting Portugal
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 19:08 uur

Een opkomend talent in de voetbalwereld, Zeno Debast, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs sinds vorig seizoen. De jonge verdediger, oorspronkelijk van Anderlecht, stond op de radar van PSV, maar lijkt nu een nieuwe weg in te slaan richting Sporting Portugal. Volgens geruchten in de Portugese krant A Bola, is de kersverse kampioen van Portugal bereid om diep in de buidel te tasten om Debast aan hun selectie toe te voegen.

De overgang van Debast naar Sporting Portugal zou een grote stap betekenen voor de talentvolle speler. Met zijn indrukwekkende prestaties en potentieel heeft hij de interesse gewekt van clubs in heel Europa. Debast wordt gezien als een veelbelovende verdediger met een heldere toekomst in het professionele voetbal.

Hoewel PSV aanvankelijk geïnteresseerd leek in Debast, lijkt Sporting Portugal nu de leiding te nemen in de race om zijn handtekening. De Portugese club staat bekend om zijn succesvolle jeugdopleiding en zou Debast de kans kunnen bieden om zich verder te ontwikkelen en zijn talent te ontplooien op het hoogste niveau. Met een mogelijke transfer naar Sporting Portugal in het vooruitzicht, staat Debast een spannende nieuwe uitdaging te wachten in zijn voetbalcarrière.