×
Home Livescore

Menno Geelen interim algemeen directeur bij Ajax - De Telegraaf

Menno Geelen interim algemeen directeur bij Ajax - De Telegraaf
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 12:32 uur

In een verrassende wending heeft Ajax aangekondigd dat Menno Geelen tijdelijk de rol van algemeen directeur op zich zal nemen. Het nieuws, dat vrijdagmiddag door De Telegraaf werd onthuld, heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Geelen, die momenteel fungeert als commercieel directeur van de club, heeft ingestemd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en Ajax te ondersteunen in een periode van onzekerheid.

Met zijn uitgebreide ervaring binnen de organisatie van Ajax wordt Geelen gezien als de ideale kandidaat om de rol van algemeen directeur ad-interim te vervullen. Zijn bereidheid om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen, getuigt van zijn toewijding aan de club en zijn vastberadenheid om bij te dragen aan het succes van Ajax, zowel op als naast het veld.

De benoeming van Geelen als interim-directeur markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de club en werpt een nieuw licht op de toekomst van Ajax. Met zijn leiderschap en expertise zal Geelen ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de organisatie en de spelers, terwijl hij de club door deze uitdagende periode loodst. Ajax-fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst in petto heeft onder het interim-leiderschap van Menno Geelen.