×
Home Livescore

Menno Geelen interim algemeen directeur bij Ajax met enthousiasme.

Menno Geelen interim algemeen directeur bij Ajax met enthousiasme.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 13:32 uur

In een verrassende wending heeft Ajax aangekondigd dat Menno Geelen tijdelijk de rol van algemeen directeur op zich zal nemen. Deze onverwachte benoeming heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Geelen, een bekend gezicht binnen de club, staat bekend om zijn toewijding en expertise op het gebied van management. Zijn aanstelling als ad-interim algemeen directeur belooft dan ook een interessante periode voor Ajax.

Met zijn ervaring en passie voor de sport kijkt Geelen vol enthousiasme uit naar de uitdagingen die voor hem liggen. Zijn doel is om de club naar nieuwe hoogten te leiden en successen te behalen. De supporters van Ajax zijn dan ook benieuwd naar de koers die Geelen zal varen en hoe hij de club verder zal vormgeven. De komende periode zal cruciaal zijn voor zowel Geelen als de club, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

De aanstelling van Geelen als interim-directeur markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Ajax. Met zijn frisse blik en gedrevenheid hoopt hij de club naar successen te leiden en de harten van de fans te veroveren. De komende periode zal ongetwijfeld vol verrassingen en uitdagingen zitten, maar Geelen is vastbesloten om zijn stempel te drukken op de club en een blijvende impact achter te laten. Ajax-fans kunnen zich opmaken voor een boeiende tijd onder het leiderschap van Menno Geelen.