×
Home Livescore

Van Praag vertrouwt Geelen als interim-CEO bij Ajax

Van Praag vertrouwt Geelen als interim-CEO bij Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 14:08 uur

Voormalig voetbalbestuurder Michael van Praag heeft zijn volledige steun uitgesproken voor Menno Geelen als tijdelijk algemeen directeur van Ajax. Geelen zal de rol van interim-CEO op zich nemen totdat de club een permanente algemeen directeur heeft aangesteld. Van Praag, die zelf een rijke geschiedenis heeft binnen de voetbalwereld, is ervan overtuigd dat Geelen de juiste persoon is om de leiding te nemen in deze overgangsperiode.

Met zijn jarenlange ervaring binnen de club en zijn bewezen staat van dienst, wordt Geelen gezien als een betrouwbare en competente keuze om de dagelijkse gang van zaken bij Ajax te leiden. Van Praag benadrukte het belang van stabiliteit en continuïteit in deze periode van verandering en is ervan overtuigd dat Geelen de benodigde leiderschapskwaliteiten bezit om de club op koers te houden.

Als interim-CEO zal Geelen verantwoordelijk zijn voor het nemen van cruciale beslissingen en het waarborgen van een soepele overgang naar een nieuwe algemeen directeur. Zijn benoeming wordt gezien als een strategische zet om de rust en focus binnen de club te bewaren, terwijl er wordt gezocht naar een geschikte kandidaat voor de positie op de lange termijn. Van Praag en Geelen werken nauw samen om ervoor te zorgen dat Ajax blijft presteren op zowel sportief als bestuurlijk vlak.