×
Home Livescore

Peter Bosz onthult transferupdates PSV: Sangaré en Lozano nog in onzekerheid!

Peter Bosz onthult transferupdates PSV: Sangaré en Lozano nog in onzekerheid!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 17:48 uur

Volgens een bron dicht bij het vuur is het momenteel een drukte van jewelste bij PSV als het gaat om mogelijke transfers. Tijdens een persconferentie heeft Peter Bosz, de coach van de Eindhovenaren, enige inzichten gegeven in de situatie rondom Ibrahim Sangaré en Hirving Lozano. Echter, Bosz benadrukt dat er nog geen definitieve zekerheid is omtrent deze transfers.

"Ja, het is nog steeds behoorlijk hectisch hier," onthult Bosz over de Deadline Day in Eindhoven. Vooral de toekomst van Sangaré blijft nog in nevelen gehuld. "Wat betreft Sangaré is er nog geen absolute duidelijkheid. Op dit moment weten we nog niet of hij vertrekt of blijft." Bosz heeft tijdens gesprekken met de Ivoriaanse speler zeker twijfel geproefd. "Uiteindelijk is het zijn eigen beslissing. Zodra de verkopende en kopende partij tot een overeenkomst komen, moet hij nog zijn akkoord geven." Het lijkt erop dat PSV en Nottingham Forest echter wel tot een akkoord zijn gekomen.

Wat betreft Lozano en Johan Bakayoko blijft Bosz ook enigszins vaag. Bakayoko zal in ieder geval bij de club blijven en de kans is groot dat de deal met Napoli betreffende Lozano ook doorgaat. "Het is nog niet helemaal afgerond. Lozano wilde zelf heel graag terugkomen, dus ik ga ervan uit dat hij zeer gemotiveerd is." Bosz heeft ook met Bakayoko gesproken over de komst van Lozano. "Als trainer kun je alleen maar eerlijk zijn en zeggen dat je altijd meer dan elf spelers nodig hebt."

Naast Lozano en Sangaré lijkt de situatie in Eindhoven redelijk overzichtelijk. Volgens Bosz zal Joel Drommel niet vertrekken bij PSV en wordt het lastig om nog een vervanger voor Sangaré aan te trekken. Wat betreft een nieuwe centrale verdediger houdt Bosz echter nog alle opties open.