×
Home Livescore

Hirving Lozano keert terug naar PSV en breekt clubrecord met megatransfer!

Hirving Lozano keert terug naar PSV en breekt clubrecord met megatransfer!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 20:32 uur

PSV heeft een grote verrassing in petto voor de fans! Na een spannende periode van speculatie en geruchten is het officieel: Hirving Lozano keert terug naar het Philips Stadion als speler van PSV. De 28-jarige Mexicaan heeft een contract getekend voor meerdere seizoenen en zal opnieuw schitteren in het shirt van de Eindhovense club.

Het nieuws van Lozano's rentree werd bekendgemaakt tijdens het spectaculaire jubileumgala ter ere van het 110-jarig bestaan van PSV. De club is verheugd om de getalenteerde aanvaller weer te verwelkomen op het veld. Hoewel de exacte transfersom nog niet bekend is, wordt geschat dat PSV in eerste instantie zo'n 12,2 miljoen euro heeft betaald voor Lozano. Dit bedrag kan echter nog oplopen tot maar liefst 15 miljoen euro. Als dat gebeurt, zou het een nieuw clubrecord betekenen voor PSV.

Terugkijkend op zijn voorgaande successen, heeft Lozano al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor PSV. In zijn eerste periode bij de club werd hij één keer landskampioen en wist hij ook met Napoli deze prestatie te behalen. Zijn terugkeer naar Eindhoven zal ongetwijfeld een golf van enthousiasme teweegbrengen bij de fans, die hem altijd hebben beschouwd als een publiekslieveling.

Naast zijn sportieve prestaties zal Lozano ook financieel flink profiteren van zijn terugkeer naar PSV. Hij zal naar verluidt ongeveer drie miljoen euro per jaar verdienen. Een welverdiende beloning voor zijn talent en inzet op het veld.

Met zijn terugkeer naar PSV zal Lozano opnieuw de kans krijgen om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal. In zijn vorige periode bij de club wist hij maar liefst veertig doelpunten te maken in 79 officiële wedstrijden. Het is dan ook geen verrassing dat de fans reikhalzend uitkijken naar zijn terugkeer en de magie die hij met zich meebrengt.

De komende tijd zullen we ongetwijfeld meer horen over de plannen van PSV met Lozano en hoe hij zijn terugkeer zal vieren. Voor nu kunnen we alleen maar vol verwachting uitkijken naar de nieuwe successen die hij zal behalen in het Philips Stadion.