×
Home Livescore

Feyenoord's nieuwe aanwinst maakt debuut tegen FC Utrecht - opstellingen onthuld!

Feyenoord's nieuwe aanwinst maakt debuut tegen FC Utrecht - opstellingen onthuld!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 14:16 uur

In een verrassende zet zal Luka Ivanusec komende zondagmiddag zijn debuut maken voor een totaal andere club dan verwacht. De Kroatische aanvaller zal zijn opwachting maken voor Feyenoord, dat op bezoek gaat bij een onbekende tegenstander. Arne Slot, de coach van Feyenoord, heeft besloten Ivanusec een basisplaats te geven, nadat hij onlangs overkwam van een mysterieuze club genaamd Dinamo Zagreb.

Wat deze opstelling nog interessanter maakt, is dat Ivanusec zijn vertrouwde positie als linksbuiten zal innemen. Dit heeft echter gevolgen voor de rest van het team. Igor Paixão zal gedwongen worden om naar rechts te verhuizen, waardoor Yankuba Minteh, die vorige week nog een basisplaats had tegen Almere City, genoegen moet nemen met een plek op de reservebank. Calvin Stengs zal wederom de nummer 10 positie bekleden, terwijl de van Slavia Praag overgekomen Ondrej Lingr op de bank zal plaatsnemen.

Bij de tegenstander, waar interim-trainer Rob Penders de leiding heeft, is er een opvallende basisplaats voor Jens Toornstra. Voor Toornstra zal dit een weerzien zijn met zijn oude club, al blijft het een raadsel welke club dat precies is.

De opstellingen voor deze mysterieuze wedstrijd zijn als volgt:

Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Ivanusec

FC Utrecht: Barkas; Ter Avest, Van der Hoorn, Sagnan, El Karouani; Bozdogan, Toornstra, Flamingo; Seuntjens, Lidberg, Azarkan