×
Home Nieuws Livescore

Julian Rijkhoff looft impact nieuwe Ajax-trainer Farioli na nederlaag.

Julian Rijkhoff looft impact nieuwe Ajax-trainer Farioli na nederlaag.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 17:32 uur

Ajax-spits Julian Rijkhoff is verheugd met de aanstelling van Francesco Farioli als de nieuwe trainer van de club. Rijkhoff prijst de impact die de Italiaan al heeft gehad op de selectie, en merkt op dat de spelersgroep onder zijn leiding flinke vooruitgang boekt. De jonge aanvaller is optimistisch over de toekomst van Ajax onder Farioli's leiding.

Ondanks de positieve ontwikkelingen onder Farioli leed Ajax afgelopen vrijdag een nederlaag in een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. De Amsterdammers verloren met 0-1, maar Rijkhoff benadrukt dat dit slechts een incident was en dat het team hard blijft werken om zich verder te verbeteren. De spits gelooft dat de ploeg onder Farioli's begeleiding sterker zal worden en dat dit verlies een leermoment zal zijn voor het team.

Met Farioli aan het roer kijkt Rijkhoff vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijden en het nieuwe seizoen. De spits is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten te blijven groeien en successen te behalen onder de leiding van de nieuwe trainer. Ajax-fans kunnen zich dus verheugen op een veelbelovende toekomst met Farioli aan het hoofd van het team.