×
Home Livescore

Arnautovic stopt als Oostenrijks international na 116 interlands

Arnautovic stopt als Oostenrijks international na 116 interlands
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 15:24 uur

Marko Arnautovic heeft vandaag op social media aangekondigd dat hij een einde maakt aan zijn internationale carrière bij het Oostenrijkse nationale voetbalteam. De ervaren aanvaller, die momenteel speelt voor Internazionale, heeft besloten om na 116 interlands afscheid te nemen van het nationale team. Arnautovic deelde het nieuws via zijn Instagram-account, waar hij zijn fans bedankte voor hun steun gedurende zijn jaren als international.

De 32-jarige Arnautovic, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en vastberadenheid op het veld, zal zich nu volledig richten op zijn clubcarrière bij Internazionale. Ondanks zijn beslissing om te stoppen als international, blijft de Oostenrijkse spits vastbesloten om zijn beste spel te blijven vertonen in het shirt van zijn club. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Arnautovic een belangrijke speler blijven voor Internazionale in de competitie en Europese wedstrijden.

De keuze van Arnautovic om te stoppen als international komt na een lange en succesvolle periode bij het nationale team van Oostenrijk. Als recordinternational heeft hij vele hoogtepunten beleefd en heeft hij een blijvende indruk achtergelaten op het internationale voetbal. Hoewel het afscheid bitterzoet is, kijkt Arnautovic met trots terug op zijn tijd als speler van het Oostenrijkse nationale team en kijkt hij uit naar nieuwe uitdagingen en successen bij Internazionale.