×
Home Livescore

Wolverhampton Wanderers geïnteresseerd in Ajax-verdediger Josip Sutalo

Wolverhampton Wanderers geïnteresseerd in Ajax-verdediger Josip Sutalo
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 19:08 uur

Er gonst een opwindend gerucht rond bij Wolverhampton Wanderers, en het draait allemaal om de naam van Josip Sutalo. Volgens de gerenommeerde Engelse transferjournalist Ben Jacobs wordt de Ajax-verdediger in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Engelse club. Sutalo, die afgelopen seizoen een teleurstellend debuut kende in Amsterdam, lijkt nu de aandacht te trekken van de Engelse club.

De 21-jarige verdediger, die bekend staat om zijn sterke fysiek en tactisch inzicht, zou een welkome aanwinst kunnen zijn voor Wolverhampton Wanderers. Met zijn potentieel en talent zou Sutalo een belangrijke rol kunnen spelen in de verdediging van de Engelse club, die op zoek is naar versterking voor het komende seizoen.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een mogelijke transfer, groeit de speculatie rondom de toekomst van Josip Sutalo. Zal de jonge verdediger de stap naar de Premier League durven zetten en zijn carrière een nieuwe wending geven? Fans van zowel Ajax als Wolverhampton Wanderers houden hun adem in en wachten gespannen af op verdere ontwikkelingen in deze transfersoap.