×
Home Livescore

Oranje-feest in Dortmund: 15.000-20.000 fans bij café manager

Oranje-feest in Dortmund: 15.000-20.000 fans bij café manager
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 16:16 uur

Duizenden Oranje-supporters hebben afgelopen weekend het centrum van Dortmund doen bruisen met hun enthousiasme en feestvreugde. Café manager Oliver Seebacher keek zijn ogen uit toen hij zag hoe tussen de 15.000 en 20.000 fans zich verzamelden op het kleine plein waar zijn café gevestigd is. De sfeer was ongekend en Seebacher genoot met volle teugen van de Oranjegekte die de straten van de Duitse stad overspoelde.

Het was een kleurrijk schouwspel, met supporters gehuld in oranje shirts en sjaals die luidkeels liederen zongen en de Nederlandse vlag hoog hielden. Seebacher kon zijn geluk niet op en sprak vol lof over de passie en toewijding van de Nederlandse fans. Het was een onvergetelijke ervaring om zoveel mensen samen te zien komen en de liefde voor het Nederlands elftal te voelen.

De aanwezigheid van zoveel Oranje-supporters zorgde voor een levendige en gezellige sfeer in het centrum van Dortmund. Seebacher was trots dat zijn café het middelpunt was van deze bijzondere gebeurtenis en hij verwelkomde de fans met open armen. De positieve energie en het gevoel van saamhorigheid dat heerste onder de supporters maakten van deze dag een onvergetelijke herinnering voor zowel Seebacher als de Oranjefans die de stad overspoelden.