×
Home Livescore

Mitrovic lyrisch over Saudi Pro League: "Al Hilal is ons Real Madrid"

Mitrovic lyrisch over Saudi Pro League:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2023 12:48 uur

Aleksandar Mitrovic begrijpt totaal niet waarom er zoveel ophef is rondom de Saudi Pro League. De Servische aanvaller heeft, net als vele andere spelers in Europa, de sprong gewaagd naar het Midden-Oosten en heeft daar geen moment spijt van gehad. Voor Mitrovic voelt het alsof hij bij een absolute topclub speelt.

"Engeland mis ik absoluut niet", verklaart Mitrovic tegenover de camera's van Saudi-Arabië na zijn wedstrijd tegen Al Hilal tegen Al Riyadh (6-1). "Ik heb daar jarenlang gespeeld. Ik ben blij dat ik nu eindelijk de overstap naar een echte topclub heb kunnen maken. Al Hilal is vergelijkbaar met Real Madrid in Europa. Ik ben hier ontzettend gelukkig en ik wil hier grote dingen bereiken. Het winnen van titels is ons doel."

De 28-jarige Mitrovic had deze zomer een grote wens om naar de Saudi Pro League te gaan. Het duurde even voordat zijn club Fulham akkoord ging, maar uiteindelijk kwam de deal toch rond. Mitrovic heeft tot nu toe een verbluffende indruk gemaakt in het shirt van Al Hilal. De Servische doelpuntenmachine heeft al vijf keer gescoord in zijn eerste vier wedstrijden voor de Saudische club.