×
Home Livescore

Top scheids Gözübüyük fluit Ajax-Feyenoord én Champions League duel!

Top scheids Gözübüyük fluit Ajax-Feyenoord én Champions League duel!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 20:16 uur

De KNVB heeft aangekondigd dat de ervaren scheidsrechter Serdar Gözübüyük de leiding zal hebben over de kraker tussen Ajax en Feyenoord aanstaande zondag in de Johan Cruijff ArenA. Hij zal worden bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Erwin Zeinstra en Johan Balder, terwijl Jeroen Manschot de rol van vierde official op zich zal nemen.

Het is een drukke week voor Gözübüyük, want naast de klassieker heeft hij ook een ander prestigieus duel toegewezen gekregen. De UEFA heeft namelijk bekendgemaakt dat hij woensdag het Champions League-duel tussen Sporting Braga en Napoli zal fluiten. Deze wedstrijd zal om 21.00 uur van start gaan.

Maar voordat het zover is, staan er nog andere interessante wedstrijden op het programma. Op zaterdag zal Alex Bos de scheidsrechter zijn bij de wedstrijd tussen Almere City en PSV. Edwin van de Graaf zal de leiding hebben over PEC Zwolle tegen AZ, terwijl Joey Kooij de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en FC Twente in goede banen zal leiden.

De KNVB heeft de scheidsrechtersaanstellingen voor de komende wedstrijden in de Eredivisie en de Eerste Divisie bekendgemaakt via hun officiële kanalen. Het belooft een spannend weekend te worden met interessante duels en ervaren scheidsrechters aan het roer.