×
Home Livescore

Blessure Luka Ivanusec geen obstakel voor Kroatische interlandroeping

Blessure Luka Ivanusec geen obstakel voor Kroatische interlandroeping
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 13:32 uur

Nieuwe ster opgeroepen voor Kroatisch nationaal team ondanks blessure

In een verrassende zet heeft bondscoach Zlatko Dalic besloten om de getalenteerde Luka Ivanusec op te roepen voor het nationale team van Kroatië, ondanks zijn recente blessure. De 24-jarige linksbuiten van Feyenoord heeft last van een enkelblessure die hij opliep tijdens het Champions League-duel met Celtic. Hierdoor moest hij helaas de belangrijke wedstrijd tegen Ajax missen.

Hoewel de blessure zorgde voor enige bezorgdheid bij Feyenoord-coach Arne Slot, blijft Dalic optimistisch over het herstel van Ivanusec. Hij is ervan overtuigd dat de jonge speler op tijd fit zal zijn voor de EK-kwalificatieduels tegen Turkije en Wales. "Het is slechts een kleine tegenslag, maar we hebben goede hoop dat hij nog speelklaar zal zijn voor de interlandperiode", aldus Dalic.

Ivanusec heeft zich de afgelopen interlands bewezen als een waardevolle aanwinst voor het Kroatische team. Tijdens de vorige wedstrijden tegen Letland en Armenië was hij een basisspeler en wist hij zelfs te scoren tegen de Letten. Het is dan ook begrijpelijk dat Dalic vasthoudt aan zijn talent en hem graag inzet tegen Turkije en Wales.

Naast Ivanusec zijn ook Josip Sutalo en Borna Sosa, beiden spelend voor Ajax, opgeroepen door Dalic. Met deze sterke selectie hoopt Kroatië opnieuw te kunnen schitteren op het internationale toneel. De fans kunnen niet wachten om te zien hoe deze jonge talenten zich zullen manifesteren in de komende kwalificatieduels.