×
Home Livescore

"Feyenoord en Atlético favorieten in Champions League poule" - Marciano Vink

dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 07:08 uur

Voormalig voetballer Marciano Vink is diep onder de indruk van het optreden van Feyenoord in hun wedstrijd tegen Atlético Madrid. Als ESPN-analist beschouwt hij zowel Feyenoord als Los Colchoneros als de favorieten om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League.

Hoewel Feyenoord twee keer op voorsprong kwam tegen Atlético, eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 3-2 nederlaag. "Deze wedstrijd bewees dat Feyenoord en Atlético de favorieten zijn in deze poule", verklaarde Vink tijdens een uitzending van Voetbalpraat op ESPN. "Lazio is niet veel sterker geworden sinds vorig seizoen, terwijl Feyenoord in mijn ogen aanzienlijk sterker is geworden."

Vink gaat zelfs nog een stap verder. "Dit Feyenoord hoeft echt niet bang te zijn voor Celtic en Lazio. En ik denk zelfs dat ze ook niet bang hoeven te zijn voor Atlético thuis. Met De Kuip als hun thuisbasis, moet je een zeer sterke ploeg zijn om Feyenoord te verslaan."

Na de 1-2 overwinning van Lazio op Celtic staat Feyenoord momenteel op de derde plaats in Groep E. Over drie weken zal Lazio een bezoek brengen aan De Kuip.