×
Home Livescore

Martial buitenspel bij Man United wegens gebrek aan fitheid

Martial buitenspel bij Man United wegens gebrek aan fitheid
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 17 januari 2024 23:32 uur

Manchester United heeft te maken met een opmerkelijke situatie rondom Anthony Martial. De getalenteerde Franse aanvaller is namelijk al geruime tijd niet meer welkom op de groepstrainingen. Volgens bronnen binnen de club zou Martial niet in optimale conditie verkeren, waardoor hij niet in staat is om met zijn teamgenoten te trainen.

Deze opvallende ontwikkeling werd naar verluidt bevestigd door niemand minder dan Erik ten Hag, de succesvolle Nederlandse coach van Ajax. Ten Hag, die bekend staat om zijn scherpe analyses en eerlijke mening, heeft naar verluidt verklaard dat Martial simpelweg niet fit genoeg is om deel te nemen aan de groepstrainingen bij Manchester United.

Hoewel de exacte redenen achter Martial's gebrek aan fitheid niet bekend zijn, wordt er druk gespeculeerd over mogelijke oorzaken. Sommige insiders suggereren dat de aanvaller te maken heeft met fysieke ongemakken, terwijl anderen beweren dat er mogelijk sprake is van een gebrek aan motivatie of discipline.

De berichtgeving over Martial's afwezigheid op de groepstrainingen is afkomstig van The Daily Mail, een gerenommeerde Engelse krant die bekend staat om haar betrouwbare bronnen binnen de voetbalwereld. Het is echter belangrijk om op te merken dat de club zelf nog geen officiële verklaring heeft afgelegd over de situatie.

Het is nu afwachten hoe Manchester United zal omgaan met deze delicate kwestie. Zullen ze Martial de tijd en ruimte geven om zijn fitheid te verbeteren, of zullen ze strengere maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat hij weer op het gewenste niveau komt? De toekomst zal het uitwijzen.