×
Home Livescore

Andy van der Meide: "Noa Lang waarschijnlijk volledig hamstring afgescheurd"

Andy van der Meide:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 februari 2024 12:32 uur

In een recente aflevering van het populaire programma "Bij Andy in de Auto" heeft voormalig voetballer Andy van der Meide een schokkende uitspraak gedaan over de blessure van Noa Lang. Volgens van der Meide zou Lang naar alle waarschijnlijkheid zijn hamstring volledig hebben afgescheurd. De bewering werd gedaan tijdens een gesprek met Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech, die te gast was in de auto van van der Meide.

Deze onthulling heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht, aangezien Noa Lang momenteel een van de meest veelbelovende talenten is in het Nederlandse voetbal. Zijn prestaties bij Club Brugge hebben veel lof ontvangen en hij wordt gezien als een toekomstige ster. Een mogelijke ernstige blessure zou dan ook een grote tegenslag zijn voor zowel Lang als zijn club.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de ernst van de blessure, heeft de uitspraak van van der Meide voor veel speculatie gezorgd. Fans en experts vragen zich af hoe dit van invloed zal zijn op de verdere carrière van Lang en of hij in staat zal zijn om zijn veelbelovende ontwikkeling voort te zetten.

Het is nu afwachten op een officiële verklaring van Noa Lang zelf of zijn club om duidelijkheid te krijgen over de ernst van de blessure. Tot die tijd blijft het gissen naar de toekomst van deze jonge voetballer en hopen we op het beste voor zijn herstel.