×
Home Livescore

Chinese verslaggever verrast Arne Slot na Feyenoord's overwinning.

Chinese verslaggever verrast Arne Slot na Feyenoord's overwinning.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 18:32 uur

Opmerkelijke taferelen deden zich voor in de persruimte van het Goffertstadion, direct na de overwinning van Feyenoord op NEC (2-3). Een journalist van Aziatische afkomst vuurde enkele verrassende vragen af op trainer Arne Slot, wat tot een lachsalvo leidde onder de aanwezigen. De onverwachte wending zorgde voor een luchtige sfeer na de spannende wedstrijd.

De verslaggever met Chinese roots wist de aandacht van Slot te trekken met zijn onconventionele benadering en scherpe vragen. De trainer, normaal gesproken gewend aan standaard journalistieke vragen, reageerde verrast en geamuseerd op de originele insteek van de journalist. Het zorgde voor een verfrissende interactie tussen pers en coach, die doorgaans in een meer formele setting plaatsvindt.

De aanwezigen in de perszaal konden hun lach niet onderdrukken toen de journalist met zijn onorthodoxe vragen de aandacht opeiste. De spontane en humoristische sfeer die ontstond, zorgde voor een welkome afwisseling na de serieuze toon van de voorgaande persconferenties. Het voorval zal ongetwijfeld nog lang worden herinnerd als een van de meest opmerkelijke momenten in de perszaal van het Goffertstadion.