×
Home Livescore

Transfermarkt Feyenoord: 4 spelers gewild, 2 al bekend

Transfermarkt Feyenoord: 4 spelers gewild, 2 al bekend
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 februari 2024 07:32 uur

Volgens een recente publicatie in een Nederlandse krant, zou Feyenoord tijdens deze wintertransferperiode de mogelijkheid hebben gehad om maar liefst vier spelers van de hand te doen. Het gerucht gaat dat er interesse was voor David Hancko en Mats Wieffer, wat al eerder bekend was. Echter, verrassend genoeg blijken ook Quilindschy Hartman en Santiago Gimenez zeer gewild te zijn op de transfermarkt.

De Telegraaf meldt dat Feyenoord verschillende biedingen heeft ontvangen voor deze talentvolle spelers. Het is echter nog onduidelijk of de club daadwerkelijk bereid is om hen te laten gaan. De marktwaarde van Hancko en Wieffer is al bekend, maar er wordt gespeculeerd dat Hartman en Gimenez ook aanzienlijke bedragen kunnen opleveren.

Het is interessant om te zien hoe Feyenoord zal omgaan met deze potentiële transfers. Zullen ze de spelers verkopen om financiële middelen vrij te maken voor nieuwe aanwinsten? Of zullen ze vasthouden aan hun talentvolle kern en proberen om succes te behalen met deze spelers in de rest van het seizoen?

De komende weken zullen cruciaal zijn voor Feyenoord en hun transferbeleid. Fans en analisten zullen gespannen afwachten of de club besluit om deze spelers van de hand te doen en hoe ze dit eventueel zullen opvangen. Het belooft in ieder geval een interessante periode te worden voor de Rotterdamse club.