×
Home Livescore

Noa Lang op weg naar Schotland: PSV-ster klaar voor strijd tegen Rangers in Champions League-kwalificatie!

Noa Lang op weg naar Schotland: PSV-ster klaar voor strijd tegen Rangers in Champions League-kwalificatie!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 21:24 uur

Noa Lang, de nieuwe aanwinst van PSV, lijkt klaar te zijn voor het grote duel tegen Rangers op dinsdag. Na een lichte blessure werd hij nog buiten de selectie gehouden voor het duel met Vitesse, maar nu lijkt hij weer inzetbaar te zijn. Het Eindhovens Dagblad meldt dat het er goed uitziet voor Lang. Hij maakte deze zomer de overstap van Club Brugge naar PSV en leek meteen een zware blessure op te lopen tijdens zijn eerste training van het seizoen. Gelukkig viel de schade mee en kon hij snel herstellen. Voor de wedstrijd tegen Vitesse was hij nog niet helemaal fit en kreeg hij rust van trainer Peter Bosz.

Lang heeft tot nu toe een sterke indruk gemaakt in Eindhoven. In zijn eerste drie wedstrijden wist hij al twee keer het net te vinden. Nu staat PSV voor een belangrijk duel tegen Rangers in de strijd om een plek in de Champions League. Als ze de groepsfase weten te bereiken, kan dat een flinke financiële boost betekenen voor de club.

Het lijkt erop dat Lang gewoon meegaat met PSV naar Glasgow. Hij trainde vorige week al mee en nu is het alleen nog een kwestie van de laatste check morgenochtend. Maar alles wijst erop dat hij er klaar voor is.