×
Home Livescore

Leeds United houdt voet bij stuk: Crysencio Summerville blijft bij de club, ondanks megabod van Burnley!

Leeds United houdt voet bij stuk: Crysencio Summerville blijft bij de club, ondanks megabod van Burnley!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 22:12 uur

Leeds United houdt Crysencio Summerville stevig in zijn greep, zelfs in de laatste 24 uur van de transferperiode. Een duizelingwekkend bod van Burnley ter waarde van meer dan 23 miljoen euro werd zonder enige aarzeling afgewezen door de club. "Geen kans", klinkt het resoluut.

Dit betekent dat Summerville zich kan voorbereiden op minstens nog vier maanden Championship-voetbal, totdat de winterse transfermarkt zijn deuren opent. In de eerste wedstrijd van het seizoen wist hij nog een late gelijkmaker te scoren voor The Whites (2-2), maar vorige week moest hij genoegen nemen met een invalbeurt.

Deze zomer waren ook PSV en Feyenoord geïnteresseerd in Summerville, die al sinds zijn achttiende voor Leeds United speelt. De Engelse traditieclub haalde hem in 2022 binnen na uitleenperiodes bij FC Dordrecht en ADO Den Haag.

Het is duidelijk dat Leeds United vastbesloten is om Summerville niet te laten gaan. Ze hebben het megabod van Burnley zonder enige twijfel van tafel geveegd. Het is een krachtig signaal dat de club gelooft in de kwaliteiten van de Nederlandse aanvaller en hem niet wil laten vertrekken.

Voor Summerville betekent dit dat hij zich volledig kan richten op zijn prestaties bij Leeds United. Hij zal zijn uiterste best moeten doen om zijn waarde te bewijzen en zijn team naar succes te leiden in de Championship. Wie weet wat de toekomst nog in petto heeft voor deze getalenteerde voetballer.