×
Home Livescore

PSV-spits Fofana op het nippertje naar Vitesse: Deadline Drama!

PSV-spits Fofana op het nippertje naar Vitesse: Deadline Drama!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 12:32 uur

In een race tegen de klok heeft PSV-spits Fodé Fofana een last-minute huurtransfer naar Vitesse weten te voltooien. Volgens bronnen heeft de KNVB de inschrijving op het allerlaatste moment geaccepteerd, slechts tien seconden voordat de deadline verstreek.

Hoewel PSV en Vitesse de huurtransfer nog niet officieel hebben aangekondigd, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat dit gebeurt. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de deal rond is, zij het met minimale marge. Het benodigde papierwerk zou pas op het allerlaatste moment in orde zijn gemaakt. "De KNVB accepteert de inschrijving om 23.59.50. Tien seconden voor de deadline", aldus de bronnen.

Met de komst van Fofana haalt Vitesse opnieuw een aanvallende versterking binnen. Trainer Phillip Cocu kan nu rekenen op een breed scala aan talentvolle spitsen, waaronder Joel Voelkerling Persson en Amine Boutrah, die eerder al aan de club werden toegevoegd.

De twintigjarige Fofana had bij PSV weinig uitzicht op speeltijd in het eerste elftal. Afgelopen seizoen speelde hij voornamelijk voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie, waar hij indruk maakte met veertien doelpunten en drie assists in 34 wedstrijden.

Het is nu afwachten op de officiële aankondiging van zowel Vitesse als PSV, maar het lijkt erop dat de deal definitief is afgerond. De fans kunnen zich verheugen op de komst van Fofana en zijn potentieel om het team naar nieuwe hoogten te brengen.