×
Home Nieuws Livescore

Oranje viert overwinning op Turkije met Snollebollekes in Berlijn

Oranje viert overwinning op Turkije met Snollebollekes in Berlijn
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 08:56 uur

Het Nederlands elftal vierde zaterdagavond hun overwinning op Turkije op het EK met een feestelijke avond in Berlijn, zo melden diverse internationale media. Onder de aanstekelijke klanken van Snollebollekes vierden de spelers hun 2-1 zege op Turkije, waarmee ze hun positie in het toernooi verstevigden. De feeststemming was duidelijk voelbaar in de Duitse hoofdstad, waar de Oranje fans en spelers samenkwamen om de belangrijke overwinning te vieren.

De Nederlandse ploeg, onder leiding van bondscoach Frank de Boer, wist met hun dynamische spel en vastberadenheid de Turken te verslaan in een spannende wedstrijd. De media in het buitenland prijzen de veerkracht van Oranje en benadrukken de impact van deze overwinning op hun EK-campagne. Met nog enkele cruciale wedstrijden te gaan, lijkt het Nederlands elftal op koers te liggen voor een succesvolle deelname aan het toernooi.

De muziek van Snollebollekes, die bekend staat om zijn opzwepende en feestelijke nummers, zorgde voor een extra dosis vreugde en energie tijdens het feest in Berlijn. De spelers genoten zichtbaar van de festiviteiten en de steun van de fans, die in groten getale aanwezig waren om hun team toe te juichen. De overwinning op Turkije zal ongetwijfeld voor een boost aan vertrouwen zorgen binnen de selectie, terwijl de supporters hopen op meer succes in de rest van het EK.