×
Home Livescore

Quinten Timber: "Bijna in EK-selectie Oranje, blessure kostte plek."

Quinten Timber:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 19:16 uur

Quinten Timber heeft onthuld dat hij een plekje in de EK-selectie van het Nederlands Elftal had kunnen bemachtigen, als hij niet geblesseerd was geraakt. De talentvolle middenvelder van Feyenoord behoorde tot de spelers die door bondscoach Ronald Koeman uit de voorselectie werden gepikt. Timber, die dit seizoen indruk heeft gemaakt met zijn spel, had gehoopt om zijn debuut te maken op het Europese podium, maar zijn blessure gooide roet in het eten.

De 20-jarige voetballer gaf aan teleurgesteld te zijn over het missen van de kans om voor Oranje uit te komen tijdens het EK. Hij erkende dat het een grote droom voor hem was om zijn land te vertegenwoordigen op zo'n prestigieus toernooi. Timber benadrukte echter dat hij vastbesloten is om sterker terug te komen en zich opnieuw in de kijker te spelen voor het nationale team.

Ondanks zijn blessure blijft Quinten Timber vastberaden en gemotiveerd om zijn carrière verder vorm te geven. De jonge Feyenoord-speler ziet zijn gemiste kans als een extra motivatie om nog harder te werken en te blijven streven naar zijn doelen. Met zijn talent en doorzettingsvermogen lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Timber alsnog zijn debuut zal maken in het Oranje-shirt en zijn stempel zal drukken op het internationale voetbalpodium.