×
Home Livescore

PSV-aanvaller onthult: Vaderschap verandert alles op en naast het veld!

PSV-aanvaller onthult: Vaderschap verandert alles op en naast het veld!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 12:16 uur

Noa Lang, de getalenteerde voetballer van PSV, heeft een transformatie ondergaan sinds hij vader is geworden. Vier maanden geleden verwelkomde hij zijn zoon, Navy Livai, en dit heeft zijn kijk op het leven volledig veranderd. Voor Lang is zijn zoon een bron van extra motivatie om niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten zijn best te doen.

De geboorte van Navy heeft een diepe indruk achtergelaten op Lang. "Toen de dokter hem in mijn handen legde, stond ik in een hoek van het ziekenhuis. Hij zei: 'Kijk, dit is je zoon.' Ik had al van anderen gehoord dat het een heel bijzonder gevoel is, iets wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. En dat klopt. Ik werd echt emotioneel. Zelfs voordat ik hem vasthield, begon ik al te huilen", deelt de Oranje-international met Life After Football.

Sinds hij vader is geworden, is het leven van Lang compleet veranderd. "Als ik een doelpunt maak, denk ik aan hem. Hij is een extra motivatiebron", vertelt hij. "Ik had altijd wel doelen, maar nu is er ook iemand voor wie ik het allemaal doe. Ik wil hem trots maken. Ik wil dat hij later kan zeggen: 'Mijn vader is die gekke man die alles heeft gewonnen.'"

Lang benadrukt dat hij zich nu zeer verantwoordelijk voelt. "Ik ben veel voorzichtiger met hem dan zijn moeder. Bij het aankleden ben ik bang dat ik per ongeluk een armpje klemzet. Ja, zo ben ik nu geworden", lacht hij.

Het vaderschap heeft Noa Lang duidelijk veranderd, en zijn zoon Navy Livai is een bron van inspiratie en motivatie voor hem geworden. Hij is vastbesloten om niet alleen op het voetbalveld, maar ook in het leven een rolmodel te zijn voor zijn zoon.