×
Home Livescore

Liverpool en Manchester City strijden om West Ham-verdediger Aguerd

Liverpool en Manchester City strijden om West Ham-verdediger Aguerd
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 16:32 uur

Topclubs Liverpool en Manchester City hebben hun oog laten vallen op een verrassende versterking voor de aankomende transferperiode. Volgens bronnen zijn beide clubs geïnteresseerd in de diensten van een onverwachte speler: Nayef Aguerd, de verdediger van West Ham United.

De interesse van Liverpool komt voort uit de behoefte aan defensieve versterkingen. Met de ervaren verdedigers Virgil van Dijk en Joël Matip, beide 32 jaar oud, op leeftijd, en de worstelende Joe Gomez (26) en vaak geblesseerde Ibrahima Konaté, zoekt manager Jürgen Klopp naar een betrouwbare toevoeging aan zijn achterhoede.

Aguerd, die in de zomer van 2022 voor een aanzienlijk bedrag van dertig miljoen euro overkwam van Stade Rennais, heeft indruk gemaakt in zijn eerste seizoen bij West Ham. De Marokkaanse international speelde maar liefst 33 wedstrijden en droeg bij aan het succes van zijn team in de Conference League.

Manchester City, onder leiding van Pep Guardiola, heeft naar verluidt ook interesse getoond in Aguerd. Hoewel de behoefte aan een centrale verdediger bij City iets minder urgent lijkt te zijn, is de club toch gecharmeerd van de kwaliteiten van de West Ham-verdediger.

Het belooft een spannende transferperiode te worden, waarin Liverpool en Manchester City strijden om de handtekening van Aguerd. Wie zal er uiteindelijk aan het langste eind trekken en deze talentvolle verdediger aan zijn selectie toevoegen? De tijd zal het leren.