×
Home Livescore

Vivianne Miedema terug op trainingsveld na lange blessure

Vivianne Miedema terug op trainingsveld na lange blessure
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 17:08 uur

Vivianne Miedema, de onverslaanbare doelpuntenmachine van de Oranje Leeuwinnen, is teruggekeerd naar het trainingsveld, zo heeft haar club Arsenal bekendgemaakt. Na een lange afwezigheid door een blessure is Miedema eindelijk weer in actie te zien.

Het is een ware triomf voor Miedema, die sinds december 2022 niet meer met de groep heeft kunnen trainen. Haar kruisband scheurde tijdens een heftige Champions League-wedstrijd tegen Olympique Lyon, waardoor ze met een brancard van het veld moest worden gedragen. Een operatie en een herstelperiode van negen maanden waren nodig om haar weer op de been te krijgen. Helaas betekende dit dat ze het WK in Australië en Nieuw-Zeeland aan zich voorbij moest laten gaan.

In de afwezigheid van Miedema wist het Nederlands elftal toch de kwartfinale van het WK te bereiken. Helaas bleek Spanje met een score van 2-1 te sterk. Uiteindelijk werden de Spanjaarden zelfs wereldkampioen door Engeland met 1-0 te verslaan.

Maar nu is Miedema terug en klaar om haar stempel weer op het veld te drukken. Haar ongeëvenaarde doelpunteninstinct en technische vaardigheden zullen ongetwijfeld een enorme boost geven aan zowel Arsenal als het Nederlands elftal. Fans kunnen niet wachten om haar weer in actie te zien en te juichen voor haar ongelofelijke prestaties.

Met Miedema terug in het spel, kunnen we ons opmaken voor een spannend seizoen vol doelpunten, actie en onvergetelijke momenten. De voetbalwereld kan zich maar beter schrap zetten, want Vivianne Miedema is terug en ze is vastberaden om te laten zien waarom ze de absolute koningin van het veld is.