×
Home Livescore

AZ mist 'magische touch' van Perez, Pavlidis onbereikbaar in cruciaal duel

AZ mist 'magische touch' van Perez, Pavlidis onbereikbaar in cruciaal duel
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 14 december 2023 20:09 uur

AZ-trainer Kenneth Perez heeft zijn teleurstelling geuit over het gebrek aan "extra kwaliteit" bij zijn team tijdens het cruciale Conference League-duel met Legia Warschau. Halverwege de wedstrijd staan ze tegen een 1-0 achterstand aan te kijken. Het is echter niet alleen de achterstand die zorgen baart, maar ook het feit dat de Eredivisie-topscorer Vangelis Pavlidis niet in staat is om bereikt te worden.

Perez, bekend om zijn scherpe analyses, heeft duidelijk gemaakt dat hij meer had verwacht van zijn spelers. Hij benadrukt het belang van extra kwaliteit in dit soort wedstrijden, waarin elk doelpunt telt. Het ontbreken van deze extra kwaliteit heeft AZ in een lastige positie gebracht.

Daarnaast is het onvermogen om Pavlidis te bereiken een grote tegenvaller voor het team. De Griekse aanvaller heeft zich bewezen als een ware doelpuntenmachine in de Eredivisie, maar lijkt nu onzichtbaar te zijn op het veld. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling voor AZ, aangezien ze zijn doelpunten hard nodig hebben om de achterstand goed te maken.

Het is duidelijk dat AZ een flinke uitdaging heeft om de wedstrijd te keren. Perez zal zijn spelers moeten motiveren en inspireren om die extra kwaliteit te tonen en Pavlidis weer in het spel te betrekken. Alleen op die manier kunnen ze de achterstand ombuigen en hun kansen op een overwinning in leven houden. Het belooft een spannende tweede helft te worden, waarin AZ alles op alles zal moeten zetten om de wedstrijd naar hun hand te zetten.