×
Home Livescore

Transferexpert onthult: Jorge Sánchez weigert terugkeer naar Mexico en heeft aanbiedingen van Europese topclubs op zak!

Transferexpert onthult: Jorge Sánchez weigert terugkeer naar Mexico en heeft aanbiedingen van Europese topclubs op zak!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 augustus 2023 16:12 uur

Jorge Sánchez weigert deze zomer resoluut terug te keren naar Mexico. Er gingen geruchten dat Ajax stiekem een akkoord had bereikt met Chivas de Guadalajara, maar volgens transferexpert Fabrizio Romano is daar niets van waar. Wat wel vaststaat, is dat Sánchez wel degelijk aanbiedingen van grote Europese clubs op zak heeft.

Dinsdagochtend bracht De Telegraaf het nieuws naar buiten dat Ajax akkoord zou zijn met het Mexicaanse Chivas over een transfer van Sánchez. De Mexicanen zouden bereid zijn om vier miljoen euro te betalen, plus een doorverkooppercentage van tien procent voor Ajax. Nu was het aan de rechtsback om te beslissen of hij terug wilde keren. Maar volgens Romano is er geen sprake van een deal tussen Ajax en Chivas en heeft Sánchez ook absoluut geen interesse om terug te keren naar zijn geboorteland.

Hoewel Sánchez niet van plan is om terug te keren naar Mexico, is de kans nog steeds aanwezig dat hij Ajax zal verlaten. De rechtsback heeft namelijk meerdere aanbiedingen ontvangen van grote clubs in Europa. Sánchez zal binnenkort samen met zijn zaakwaarnemers de knoop doorhakken en beslissen of hij Ajax gaat verlaten en zo ja, voor welke club hij gaat kiezen. Romano houdt de exacte clubs nog even geheim.

De Mexicaanse international kwam een jaar geleden voor vijf miljoen euro over van Club America. In zijn debuutseizoen in Amsterdam speelde hij 26 wedstrijden, waarin hij drie doelpunten en drie assists op zijn naam wist te zetten.