×
Home Livescore

Feyenoord-spits Gimenez ademt beter dankzij opvallende neuspleister

Feyenoord-spits Gimenez ademt beter dankzij opvallende neuspleister
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 30 september 2023 14:16 uur

Het is de scherpe waarnemer wellicht niet ontgaan dat Santiago Gimenez tegenwoordig met een opvallende accessoire op zijn gezicht te bewonderen is tijdens de wedstrijden van Feyenoord. Maar waarom draagt hij die pleister eigenlijk? In een exclusief gesprek met de NOS onthult de Mexicaanse spits het mysterie.

Hoewel Feyenoord-captain Gernot Trauner al geruime tijd met een pleister op zijn neus speelt, heeft Gimenez zich onlangs bij deze trend aangesloten. Tijdens het interview met de NOS wordt de aanvalsleider gevraagd naar de reden achter deze opvallende keuze. "Ik werk aan mijn ademhaling", verklaart hij.

"Het is werkelijk fantastisch wat deze pleister voor mij doet. Ik heb namelijk enige hinder van mijn neus, maar dankzij de pleister wordt mijn neusholte geopend en kan ik veel beter ademen."

Gimenez is uitstekend aan het seizoen begonnen bij Feyenoord. De twintigvoudig international heeft maar liefst negen keer het net weten te vinden in zijn eerste zes Eredivisie-duels van het seizoen. En alsof dat nog niet genoeg is, scoorde hij afgelopen week zelfs een hattrick tegen Ajax. Een ware sensatie!