×
Home Livescore

Derrick Köhn verruilt Hannover 96 voor Galatasaray, bevestigt Turkse topclub.

Derrick Köhn verruilt Hannover 96 voor Galatasaray, bevestigt Turkse topclub.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 februari 2024 22:32 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Derrick Köhn besloten om Hannover 96 achter zich te laten en zijn geluk te beproeven bij Galatasaray. De geruchten over zijn vertrek waren al luid en duidelijk, maar nu is het dan eindelijk officieel bevestigd door de Turkse topclub zelf.

Köhn, die eerder speelde voor Willem II, zal de plaats innemen van Angeliño, die onlangs naar AS Roma is vertrokken. De huurovereenkomst van Angeliño werd abrupt beëindigd, waardoor Galatasaray op zoek moest naar een waardige vervanger. En die hebben ze gevonden in de vorm van Köhn.

Deze transfer zal ongetwijfeld voor opschudding zorgen in de voetbalwereld. Köhn heeft bewezen een getalenteerde speler te zijn en zijn overstap naar Galatasaray zal zijn carrière ongetwijfeld een nieuwe impuls geven. Het is een spannende tijd voor zowel Köhn als de fans van Galatasaray, die nu al uitkijken naar zijn debuut in het Turkse shirt.

Met deze transfer bewijst Galatasaray wederom dat ze een club zijn die altijd op zoek is naar talent en bereid is om te investeren in spelers die het verschil kunnen maken. De komst van Köhn zal ongetwijfeld de concurrentie binnen het team vergroten en de druk op de andere spelers opvoeren. Het belooft een interessant seizoen te worden voor Galatasaray en hun fans.